Ki vagy te?


 

Ki vagy te? Ha megkérik mesélj magadról, elmesélheted: Mit dolgozol, hol dolgozol. Hova kikkel szoktál eljárni. Miket, hol szoktál venni. Miről mit gondolsz. Mik a terveid. Mit dolgoznak a barátaid,hol. Milyennek látod a világot. stb. Jelen helyzetben ezeknek a nagy részét nem tudod elmondani magadról csak múlt időben, ilyen voltál egy hete. Vagy jövőidőben ,hogy újra ilyen leszel. De most is vagy, és most láthatod ez a sok minden amit elmesélnél nem te vagy, csak szokásaid. Te ezek nélkül a szokások nélkül is vagy. Szóval ki is vagy te?
Ki vagy te?
Ha megkérik mesélj magadról, elmesélheted:
Mit dolgozol, hol dolgozol. Hova kikkel szoktál eljárni. Miket, hol szoktál venni. Miről mit gondolsz. Mik a terveid. Mit dolgoznak a barátaid,hol. Milyennek látod a világot. stb.

Jelen helyzetben ezeknek a nagy részét nem tudod elmondani magadról csak múlt időben, ilyen voltál egy hete. Vagy jövőidőben ,hogy újra ilyen leszel.

De most is vagy, és most láthatod ez a sok minden amit elmesélnél nem te vagy, csak szokásaid. Te ezek nélkül a szokások nélkül is vagy.
Szóval ki is vagy te?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Keresünk buddhizmus iránt érdeklődőket rövid cikkek írására!

7 Zen Buddhista alap gyakorlat.

A Buddhizmus és a mesterséges inteligencia