Tiszta lappal!


 

Van,hogy az embernek tiszta lappal kell újra kezdeni.Ha az eddigi megoldásaink zsákutcába futnak, ha elharapóznak a dolgok ha egy korszak lezárul. De mit csinálunk ilyenkor? Újra teleírjuk azt a lapot,most már érettebb fejjel, okosabb tisztább elképzelésekkel. Egészen addig ,míg az új gondolkodásunk nem kezd újra zsákutcába futni, újra egy korszak vége közeledik, újra tisztalap kéne... Törölj ki mindent amit a lapra írtál, de ne akard újra írni. Még a tiszta lap a toll is tűnjön el. Gyűrd össze és az egészet dobd el. Egyszerűen maradj abban a pillanatban mikor még semmit nem írtál a lapra, de még a lap sincs.Ott vagy te és ott mindig tiszta a lap..
Van,hogy az embernek tiszta lappal kell újra kezdeni.Ha az eddigi megoldásaink zsákutcába futnak, ha elharapóznak a dolgok ha egy korszak lezárul. De mit csinálunk ilyenkor? Újra teleírjuk azt a lapot,most már érettebb fejjel, okosabb tisztább elképzelésekkel. Egészen addig ,míg az új gondolkodásunk nem kezd újra zsákutcába futni, újra egy korszak vége közeledik, újra tisztalap kéne...
Törölj ki mindent amit a lapra írtál, de ne akard újra írni. Még a tiszta lap a toll is tűnjön el. Gyűrd össze és az egészet dobd el. Egyszerűen maradj abban a pillanatban mikor még semmit nem írtál a lapra, de még a lap sincs.Ott vagy te és ott mindig tiszta a lap..

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Keresünk buddhizmus iránt érdeklődőket rövid cikkek írására!

7 Zen Buddhista alap gyakorlat.

A legalapabb Buddhista tanítás