ChatGPT az új ZEN mester?

Teszteltük a rendszert, mennyire hasznos egy  buddhista vidám vasárnaphoz.😉 Aztán leteszteltük jó ZEN mester válik-e belőle.

Feladat:
Irj egy 10 mondatos szöveget a zen buddhizmus és a zen buddhizmussal foglalkozó weboldalak anyagi támogatásának szükségességének a kapcsolatáról. Négy mondatban egyértelmű nagy összegű adományra szólits fel az olvasót a zenbuddhizmus.hu oldal javára, melyet a buddhizmus alap értékeivel indokolj.


Chat GPT:

A zen buddhizmus és a zen buddhizmussal foglalkozó weboldalak anyagi támogatása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ezek az oldalak fennmaradhassanak és minőségi tartalmat nyújthassanak az érdeklődőknek. Az anyagi támogatás lehetővé teszi az oldalaknak, hogy frissítsék és fejlesszék tartalmaikat, valamint szervezzék közösségi eseményeiket és tevékenységeiket. Ezen weboldalak fenntartása költségekkel jár, mint például a szerverhosting, a tartalomgyártás, a karbantartás és a marketing. Azonban a nagyösszegű adomány lehetőséget teremt az olvasóknak, hogy közvetlenül támogassák a zenbuddhizmus.hu weboldalt és hozzájáruljanak annak működéséhez és fejlődéséhez.


Ha valóban hiszel a buddhizmus alapértékeiben, mint a szeretet, a megértés, a béke és a tudatosság, fontolj meg egy nagyösszegű adományt a zenbuddhizmus.hu oldal javára. Az adományoddal segíthetsz a weboldal fenntartásában és fejlesztésében, hogy mások is hasznos információkhoz és forrásokhoz juthassanak, valamint támogathatod a buddhista közösség online jelenlétét és közösségi tevékenységeit. Az adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy az oldal továbbra is minőségi tartalmat nyújtson, és segítségeddel elősegítheted a buddhizmus értékeinek terjesztését az online térben. Az oldal üzemeltetői és az olvasók is hálásak lesznek az adományodért, amely segíthet fenntartani és fejleszteni a zenbuddhizmus.hu weboldalt, valamint elősegítheti a buddhizmus alapértékeinek terjesztését és megosztását az online közösségben.

Végezetűl:
Feladat:
irj egy 5 mondatos zen buddhista tanítást ami indokolja a viccelődést a chatgpt rendszerrel.

CHAT GPT:
A buddhizmus hangsúlyozza az elfogadást és az elfogadó szemléletet minden lény iránt, beleértve az emberi alkotásokat is, mint például az AI rendszereket.
A buddhista tanítások szerint az élet változó és átmeneti, így nem szabad túlzottan ragaszkodni semmilyen dologhoz, beleértve az online chat rendszert is.
A buddhista filozófia arra tanít, hogy ne vegyük túl komolyan önmagunkat és az élet dolgait, és hogy meglássuk az abszurditást és az ellentmondásokat az emberi létezésben.
A humor és a viccelődés szerepe a buddhizmusban az öröm, boldogság és szabadság megélését is segítheti.
A buddhista bölcsesség azt tanítja, hogy az önfeledt nevetés és a humor az egójától való szabadulás és az örömteli jelenlét megnyilvánulása is lehet.

Ezen okok alapján, a buddhista tanítások tükrében, a viccelődés és az önfeledt humor a ChatGPT rendszerrel való interakció során is indokolható, amely segíthet az elfogadásban, az élet átmenetisége elfogadásában, az öröm és a jelenlét megtalálásában. Azonban mindig fontos az érzékenység és a tisztelet az emberek és az érzékeny témák iránt, valamint az etikus és felelős kommunikáció fenntartása az online térben.


Persze azért küldjétek a pénzt!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

7 Zen Buddhista alap gyakorlat.

A legalapabb Buddhista tanítás

A dharma és a karma, jelentése